OUR STORY

Wij, Michal de Wolf en Marcella Belt, hebben jarenlange ervaring achter de schermen bij de tv. Wij weten wat er nodig is om de klus te klaren.

Maar zoals velen, hadden wij een probleem; onze broekzakken leken nooit groot genoeg voor alle losse items die we, op welke willekeurige draaidag dan ook, nodig hadden. We bundelden onze krachten en bedachten een zeer creatieve maar ook mooie oplossing voor dit veelvoorkomende probleem. 

In 2016 was de geboorte van de Wolfbelt een feit. Een zeer functionele riem voor alle professionals uit de tv, film, en evenementen industrie. Niet alleen in deze branches is de Wolfbelt onmisbaar; o.a. docenten en reisleiders kunnen ook niet meer zonder.

De Wolfbelt: ontwikkeld vanuit ervaring, geinspireerd door onze liefde voor mode. 

Vanaf 2020 gaan wij nog een stapje verder met WOLF&BELT The Essentials.
Niet alleen heeft onze Wolfbelt een facelift gekregen, we hebben nieuwe pockets ontworpen en ook hebben wij onder ons eigen label, t-shirts ontworpen en ontwikkeld. 

Daarnaast vinden wij het leuk om jullie te inspireren met onze 'Goodies'. En daarom kan je naast de professionele benodigdheden, je ook verlekkeren aan onze goodies, voor leuke cadeautjes voor een ander of voor jezelf.
Let op! Bij deze lijn geldt op=op, dus wees er snel bij!

ARE YOU READY TO JOIN THE PACK?

xWOLF&BELT