Verzenden:
 
LET OP: ivm de sale kunnen de verzendtijden langer zijn dan gebruikelijk. We doen uiteraard ons best om de pakketten zsm de deur uit te krijgen!

De verzendkosten zijn: €6,95 per pakket. Wij maken gebruik van PostNL. 
 
 
VERZENDING BINNEN NEDERLAND
Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden naar het door jouw aangegeven afleveradres. Zodra jouw bestelling wordt verzonden ontvang je een bevestigingsmail met jouw persoonlijke Track & Trace code. PostNL zal het zo snel mogelijk bij jou aanbieden. Doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen na verzending. Wij kunnen er echter helaas niks aan doen als PostNL vertraging oplevert. U kunt met uw Track & Trace code het pakket in de gaten houden en eventueel andere opties met hen afspreken. Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 2 dagen te verzenden en aan te bieden bij PostNL.
 
WE TAKE GREAT CARE 
Mocht er iets aan de hand zijn met jouw ontvangen bestelling neem dan contact met ons op. In dit geval verzoeken wij je binnen uiterlijk 7 dagen na ontvangst van jouw bestelling contact met ons op te nemen per mail. Deze mail mag je verzenden naar info@wolfandbelt.nl met de volgende informatie:
1. Kopie aankoopbewijs of ordernummer
2. Foto waarop  de geleverde product(en) duidelijk zichtbaar is
3. Korte uitleg over het probleem
 
VERZENDING BUITEN NEDERLAND
Voor verzendingen naar het buitenland gelden andere prijzen en is per land afhankelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@wolfandbelt.nl.