Retourneren:
 
Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. WOLF & BELT raadt aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. WOLF & BELT zal proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen.
Indien er binnen 7 dagen door WOLF & BELT geen schriftelijke bezwaren zijn ontvangen, gaat WOLF & BELT er van uit volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.

Onderstaande retouropties gelden niet voor de Camera Belt - The Job:
U heeft het recht de door WOLF & BELT geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Tijdens de zichttermijn van 14 dagen dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
De artikelen kunnen binnen het zichttermijn worden geretourneerd mits ongedragen en ongebruikt en in de originele verpakking, onder toezending het uitgeprinte retourformulier. U bent zelf verantwoordelijk voor betaling van de gerelateerde verzendkosten.

Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet WOLF & BELT de betaalde prijs exclusief de verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen. WOLF & BELT heeft altijd het recht om zelf te bepalen of de retournering aan de voorwaarden voldoet.
Wanneer de door WOLF & BELT afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd. 

Betreft retourneren Camera Belt - The Job:
Mocht u de Camera Belt besteld hebben met eigen logo of stans, dan kunt u de Camera Belt helaas niet retour sturen. Dit omdat het product gecustomized is naar uw wensen en het product onverkoopbaar maakt wanneer het opgestuurd word.